Сосиски, які приготували вдома — смачна та корисна м’ясна страва, яку неможливо купити в магазині.

Для приготування домашніх сосисок використовуються лише натуральні, придбані власноруч складники. В їх складі немає жодного штучного інгредієнту, а смак викликає бажання повторити порцію.

Відео дня

Як приготувати домашні сосиски з курячого фаршу

Інгредієнти

Філе куряче — 600 г

Яйця — 1 шт.

Масло вершкове — 40 г

Молоко — 100 мл

Цибуля — 1 шт.

Перець червоний солодкий — 1/3 ч. л.

Приправи для курки — 1/3 ч. л.

Сіль — за смаком

Читайте також:
Пиріжки за кілька хвилин (Фото:alan64 / depositphotos) Без розкочування тіста та духовки. Як за лічені хвилини приготувати ліниві пиріжки з м’ясом

Приготування

Помийте філе, дайте воді стекти та, після цього, подрібніть його на невеликі шматки.

Дрібно наріжте цибулю.

Зробіть з філе фарш, додайте до нього цибулю, яйце, масло, молоко, приправи, сіль та ретельно перемішайте. Якщо бажаєте, щоб цибуля не попадалася в сосисках окремими частинами, перемеліть цибулю з м’ясом.

Сформуйте з отриманої єдиної маси сосиски. Для того щоб фарш не прилипав до рук під час роботи, намочіть їх звичайною водою.

Якщо збираєтеся відварювати сосиски, загорніть їх у харчову плівку, закрутіть її з обох сторін (як на цукерках) та перев’яжіть ниткою.

Для випікання у духовці сосиски можна покласти у харчовий рукав або просто розкласти на пергаменті. На природі сосиски можна підсмажити на грилі, поклавши їх на решітку.

Натуральні курячі сосиски відварюються в окропі протягом 15−20 хвилин. Запікаються у духовці, яку розігріли до 180 градусів, приблизно 25−30 хвилин. На мангалі час приготування залежить від сили і температури вогню.

Редактор: Юлія Сурікова-Ганська Читати далі