У Росії продовжують формувати культ особистості глави кремлівського режиму Володимира Путіна, не соромлячись при цьому редагувати його генеалогічне древо.

Читайте також: У РФ депутат закликав убивати росіян, які «не люблять» партію Путіна — відео

Наприклад, під час так званого «міжнародного економічного форуму» у Санкт-Петербурзі було представлено родовід російського диктатора, який, як стверджується, вдалося простежити аж до середини XVII століття.

Відео дня

«Виявилося, що він походить від невідомого Микити, а предки були тверськими селянами. Досліджував родовід троюрідний брат Путіна», — зазначили у Telegram-каналі ЧТД, опублікувавши відповідне відео.

Однак, наскільки докладною б не виглядала ця схема, ні для колишньої дружини Путіна Людмили, ні для його доньок Марії Воронцової та Катерини Тихонової, яких він називає просто «жінками», ні для його онуків, ні тим паче для позашлюбних нащадків на ній місця не знайшлося.

Читайте також:
За світшот Balenciaga з українським прапором іноземця оштрафували на 50 тисяч рублів (Фото:united24-demna.balenciaga.com/) У Москві туриста з Ірану затримали за одяг Balenciaga з символами України

А ось, який стосунок генеалогічне древо Путіна має до економічного форуму, не ясно.

Можливо, відповідь на це питання могли б дати терористи руху Талібан, яких запросили на ПМЕФ як почесних гостей, або «робот-сантехнік Жека», головна функція якого — розповідати «анектоти».

https://twitter.com/vottak_tv/status/1798398027671167153

Нагадаємо, що торік однією з головних фішок петербурзького економічного форуму були «десантники», які надували грілки та гнули арматури.

Редактор: Олег Кононенко Читати далі