У суботу, 25 травня, Бєлгород та Бєлгородська область зазнали чергового обстрілу, внаслідок якого постраждали кілька людей та будинків, написав губернатор регіону В’ячеслав Гладков у ніч проти неділі, 26 травня.

За його попередньою інформацією, постраждали чотири мешканці: троє з них перебувають в міській лікарні — два чоловіки з черепно-мозковою травмою перебувають у важкому стані, у жінки осколкове поранення лівої нижньої кінцівки. Її стан лікарі оцінюють як середнього ступеня тяжкості.

Відео дня

Ще одного постраждалого з осколковим пораненням обличчя та грудної клітки доправила бригада швидкої в обласну клінічну лікарню.

Читайте також: Місцева влада в Бєлгородській області закликає росіян виїжджати з села біля кордону з Україною — перехоплення Читайте також:
Від початку року росіяни впустили на свій регіон вже 38 бомб і одну ракету (Фото:theins.ru) Усього за два дні авіація РФ впустила на Бєлгородську область чотири авіабомби

У Бєлгороді внаслідок прямих влучань снарядів сильні пошкодження виявлено у двох квартирах двох багатоквартирних будинків і повністю згоріли два автомобілі. Загалом постраждали десять багатоквартирних будинків, дві школи та три «комерційні об'єкти».

У Бєлгородському районі в селищі Дубове внаслідок прямого влучення снаряда загорівся таунхаус, загоряння охопило два сусідні таунхауси. Один таунхаус згорів повністю, у другому і третьому — пошкоджено покрівлю і верхні поверхи. Ще одне пряме попадання зафіксовано в будівлі гаражного кооперативу, пише губернатор. ⠀

Також, за його словами, після відбиття засобами ППО повітряної атаки в селищі Дубове в п’яти приватних житлових домоволодіннях вибито вікна, посічено фасади та паркани. Осколками посічено покрівлю та фасад ТЦ Сіті Молл. За попередніми даними, пошкоджено три автомобілі.

У селі Таврове вибито вікна та посічено паркани в п’яти приватних житлових домоволодіннях, осколками посічено один автомобіль, додав В’ячеслав Гладков.

Перед тим Гладков писав про двох загиблих та десятьох поранених внаслідок обстрілу у Бєлгородській області.

Редактор: Олексій Бочкар Читати далі