Нова ера елегантності. Модні речі, які допоможуть створити позачасові образи

На зміну костюмам оверсайз і мішкуватим джинсам з низькою посадкою приходить вишуканий гламур. Він повернувся в сучасних інтерпретаціях стилю 1950-х і 1960-х років.

Читайте також: Покращений мінімалізм. 15 універсальних речей, без яких капсульний робочий гардероб буде неповним

Зверніть увагу на образи таких модних ікон, як Грейс Келлі та Одрі Хепберн. Оновлене почуття вишуканості також просочилося на подіуми (у колекціях весна-літо і осінь-зима 2024) і в гардероби відомих модниць. Старе, безумовно, знову стає новим. І все частіше вибагливі покупниці обирають більш гламурні речі. Наприклад, у тренді знову вузькі штани, туфлі-човники мигдалеподібної форми, сукні з квадратним вирізом і брошки.

Відео дня

Ключові речі, які втілюють естетику вишуканого гламуру

Сукня з квадратним вирізом

Вбрання з квадратним вирізом, приталеним ліфом і злегка розкльошеною спідницею має піднесений вигляд і підійде для різних випадків. Широкі бретелі допоможуть закрити лямки бюстгальтера. Хоча чіткий виріз часто асоціюється з більш мінімалістичними сукнями, існує широкий вибір стилів, які пасуватимуть до унікального стилю кожної модниці.

Вузькі штани

Пропорції постійно змінюються, і якщо ви втомилися від мішкуватих і широких штанів, то оберіть вузький силует, який чудово замінять джинси скінні. Завужені штани матимуть стильний вигляд як зі структурованим жакетом, так і з розслабленим блейзером. Обтислий силует з високою талією стане ідеальним вибором для офісу, світських заходів. Багато моделей виготовлені з еластичного матеріалу, що забезпечує комфорт, і мають простий дизайн, який уособлює лаконічний шик.

Брошки

Редактор: Оксана Ткаченко Читати далі