Для клиентів в Европі. Нова пошта запустила нову послугу

Nova Post — бренд, під яким працює Нова пошта в Європі — запровадила нову послугу для клієнтів за кордоном.

Як повідомляє прес-служба компанії, відтепер можна відправити документи, посилки чи вантажі до 100 кг не тільки з Європи в Україну чи навпаки, але й між європейськими країнами, де є відділення Nova Post. Послуга вже доступна у всіх країнах присутності крім Молдови, Румунії та Сполученого Королівства. Термін доставки між країнами — від 2-х днів.

Відео дня Читайте також:
Співзасновник групи компаній NOVA (Нова пошта) Володимир Поперешнюк зробив заяву під час заходу NV «Європейський шлях України. Діалоги про майбутнє» (Фото:Прес-служба Нової пошти) «Мене залякували». Співзасновник Нової пошти розповів, чим європейський ринок відрізняється від українського

Між країнами Європи Nova Post доставляє у відділення, на адресу, в поштомат або в пункт видачі посилок. Вартість доставки залежить від ваги відправлення та відстані між країнами. Для оформлення міжнародних відправлень також доступні діджитал інструменти: мультимовний сайт, мобільний застосунок, бізнес кабінет.

«Ми не тільки збільшуємо мережу, але й розширюємо перелік послуг. Від сьогодні Nova Post об'єднує не тільки ЄС з Україною, але й європейські країни між собою, забезпечуючи швидку, легку та безпечну доставку від 2-х днів» — прокоментував Володимир Поперешнюк, співвласник Нової пошти.

Для отримання додаткової інформації про тарифи, доставку між країнами Європи або перелік заборонених до перевезення товарів треба:

  • відвідати сайт Нової пошти,
  • обрати країну, з якої буде відбуватись відправка,
  • перейти у розділ Міжнародна доставка,
  • обрати розділ Відправити в інші країни.

Раніше повідомлялося, що Нова пошта у Європі має більше 35 тисяч точок сервісу із відправки та отримання посилок, із яких 90 — власні відділення Nova Post. Детальніше про швидку доставку з України в Іспанію за посиланням

Як повідомлялося, на початку 2024 року група компаній Нова пошта змінила назву на NOVA.

У квітні 2024 року рок повідомлялося, що група компаній NOVA створила компанію Нова Енерджи, яка буде займатися генерацією енергії на регулярній основі, включаючи електрику, генеровану сонцем та газом.

30 квітня 2024 року стало відомо про те, що Нова пошта вийшла на ринок Іспанії та відкрила там перше власне відділення під брендом Nova Post. Іспанія стала 12 європейською країною, у якій компанія відкрила відділення Nova Post.

Також повідомлялося, що Укрпошта знайшла несподіваного партнера для доставки міжнародних посилок.

Клієнти поштово-логістичного оператора Meest Пошта зможуть скористатися послугами компанії в усіх 310 магазинах мережі Сільпо по всій Україні.

Укрпошта у 2023 році збільшила доходи на 1,9 млрд грн — до 11,9 млрд грн, що перевищило рекордний до цього рівень 2021 року в 11,1 млрд грн.

Нова пошта розповіла про кількість відділень і поштоматів, відкритих у 2023 році.

У травні 2024 року Нова пошта вийшла на ринок Великої Британії. Це 13 європейська країна, у якій Нова пошта відкрила два відділення та запустила кур'єрську доставку.

Редактор: Олена Коваленко Читати далі