Недооцінений «аксесуар». Класичне взуття, яке француженки носять зі шкарпетками навесні

Піднесена і легка естетика: французькі модниці знають, як надати повсякденному образу нотку шику і чарівності. Цієї весни француженки носять різноманітні шкарпетки з класичним взуттям.

Читайте також: Професійно та невимушено. Сім речей для бездоганних образів у стилі смарт-кежуал

Модниці поєднують шкарпетки з двома класичними моделями взуття: балетками та лоферами. Частіше француженки обирають двоколірні балетки або в балетному стилі (що нагадують пуанти), тоді як лофери, як правило, більш модні та мають більш масивний силует. Класичні балетки, що уособлюють простоту й елегантність, мають гладку плоску підошву та круглий або гострий носок. Позачасові за своїм дизайном, вони стануть ідеальним вибором для створення вишуканого образу.

Відео дня

Балетки незамінні в гардеробі кожної француженки. А шкарпетки, що вдало поєднуються з балетками, є найбільш недооціненим «аксесуаром». Це простий спосіб, як освіжити нудне робоче вбрання. Балетки поєднуються з усім: від джинсів і шортів до спідниць і суконь. Твідовий жакет і балетки — втілення французького шику. Класичні двоколірні балетки або балетки з ремінцями (як у туфель Мері Джейн) миттєво зроблять будь-який образ більш відполірованим.

Редактор: Оксана Ткаченко Читати далі